Schermafdruk 2015-05-01 12.08

De Nationale Wetenschapsagenda

Digidoen is nauw betrokken bij diverse werkzaamheden die te maken hebben met de totstandkoming van de Nationale Wetenschapsagenda. De Nationale Wetenschapsagenda bundelt de thema’s waar de wetenschap zich de komende jaren op zal gaan richten. Wat zijn kansrijke uitdagingen voor de Nederlandse wetenschap en hoe kan de wetenschap bijdragen aan het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en het benutten van economische kansen?

Dimitri ontwierp het logo, de site en diverse communicatie-uitingen, Glenn bouwde de responsive site en Martin adviseert het team over het gebruik van nieuwe manieren om slim samen te werken, over de online strategie en aanpak. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de social media-strategie, de monitoring, de webcare en de communicatie. Voor het database-gedeelte van de site werken we samen met onze partner Ernout van der Waard van Worth Systems.

DWDD 20150428

De aanpak resulteerde in een oogst van 11.363 vragen die op een probleemloze manier gedurende de hele maand april via de site zijn ingediend. Door in de voorbereiding in nauwe samenwerking met het team van de Nationale Wetenschapsagenda het systeem en de database slim in te richten, is het mogelijk om in relatief korte tijd de selectie van de vragen op een professionele en efficiente wijze te realiseren.