Hybride werken

Werk zoveel mogelijk thuis’… Het thuiswerken in coronatijd heeft een enorme verandering teweeg gebracht in de manier waarop we samenwerken en informatie uitwisselen. Zoomen is een ingeburgerd begrip geworden en we mailen en appen wat af. Informatie staat overal en je staat meer dan 8 uur per dag ‘aan’.

Het vergaderen vervangen door Zoomen, het even langslopen vervangen door mailen en/of appen, is eigenlijk niet meer dan het gebruiken van de beschikbare middelen om hetzelfde te doen als je al gewend bent (was?). Maar bij samenwerken op afstand en hybride werken komt meer kijken en het kan heel veel slimmer en plezieriger! Het meer zelf in kunnen delen van je tijd is daarbij een belangrijke! Staat hier met stip op 1.

Noclich├ęs | digidoen werkt al jaren hybride samen met collega-ondernemers, bedrijven en overheden. En helpt om het digitaal samenwerken in te richten, te organiseren en de juiste vaardigheden te leren. Werken in digitale omgevingen als Teams, Basecamp, Slack en Trello is onze tweede natuur en we delen de ervaringen graag. Bedenk eens hoeveel tijd dat bespaart en hoe snel je een optimaal functionerend en tevreden team hebt!

Neem vrijblijvend contact op voor mogelijkheden en prijzen