Workshops


Offline workshops | Online ondersteuning
Workshops vinden offline plaats. Gewoon, in een ruimte met wifi en een groot scherm. En daar gaan we aan de slag. Met je eigen laptop, tablet en telefoon. Bij een serie workshops is er online persoonlijke begeleiding (zoom of Teams) en een online kantoor in Basecamp.

Zelf aan de slag en ervaren
Je leert het meeste door zelf te doen en ervaren. Elke deelnemer ontvangt voor de trainingen een intakeformulier dat als basis dient voor inhoud van de workshops. Tijdens de workshops werken we met met laptops, telefoons en tablets en is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Verschillende sessies
Een plenaire presentatie en inspiratiesessie is interessant en boeiend maar leidt in veel gevallen niet tot praktische realisatie. Daarom bestaan de workshops altijd uit minimaal een serie van 4 sessies van een dagdeel. Tussen de sessies is er gelegenheid om te oefenen, ervaring op te doen. en online vragen te stellen.

Digitaal samenwerken tussen de sessies
Voor elke serie workshops is een digitaal kantoor beschikbaar waarin documenten worden gedeeld, vragen worden gesteld en afspraken gemaakt.

Professioneel werken met social media
Over weinig onderwerpen bestaan zoveel verschillende meningen als over social media. De vele mogelijkheden zijn vaak onbekend en dat maakt onbemind. In een serie van vier workshops nemen we een groep van acht deelnemers mee in een boeiende ontdekkingstocht. De volgende onderwerpen komen aan bod: informatie vinden, filteren, duiden, opslaan, terugvinden en delen. Zonder uitzondering leerzaam voor elke deelnemer. Honderden deelnemers uit binnen – en buitenland hebben de workshops gevolgd.

Hybride werken
Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat op afstand samenwerken een vaste plek heeft gekregen in ons dagelijks werk. Voor velen een aangename ervaring, voor anderen een drama. Verschillende dagindelingen, gezinssituaties, technische mogelijkheden en een overvloed aan videosessies, emailberichten en Whatsapp maken het samenwerken op afstand een ‘uitdaging’. In deze sessies komen deze uitdagingen ter sprake en zorgen we voor praktische oplossingen zowel wat betreft vaardigheden als gedrag.