Online samenwerken

Werk zoveel mogelijk thuis’. Zo langzamerhand een bekende zin met bekende gevolgen. Niet meer naar kantoor en niet meer naar vergaderingen. Zelf voor koffie zorgen en de agenda afstemmen met het thuisfront. Videobellen, mailen en appen tussen 9 en 5. Vaak heel veel videobellen, heel veel mailen en heel veel appen. Informatie staat overal en je staat meer dan 8 uur per dag ‘aan’.

Het vergaderen vervangen door videobellen, het even langslopen vervangen door mailen en/of appen, is eigenlijk niet meer dan het gebruiken van de beschikbare middelen om hetzelfde te doen als je al gewend bent (was?). Maar bij samenwerken op afstand komt meer kijken en het kan heel veel slimmer en plezieriger! Het meer zelf in kunnen delen van je tijd is daarbij een belangrijke! Staat hier met stip op 1.

Noclichés | digidoen werkt al jaren op afstand samen met collega-ondernemers, bedrijven en overheden. En helpt om het digitaal samenwerken in te richten, te organiseren en de juiste vaardigheden te leren. Werken in digitale omgevingen als Teams, Basecamp, Slack en Trello is onze tweede natuur en we delen de ervaringen graag. Bedenk eens hoeveel tijd dat bespaart en hoe snel je een optimaal functionerend team hebt!

Neem vrijblijvend contact op voor mogelijkheden en prijzen