Social media

De hoeveelheid informatie die via het internet en specifiek social media beschikbaar is, is oneindig. De kans is dan groot dat relevante informatie niet gezien wordt en verloren gaat. Het is van belang om in die grote hoeveelheid juist die informatie te vinden die voor het uitvoeren van de eigen werkzaamheden (en die van de organisatie) van belang is. Wij hebben hiervoor een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat de relevante informatie op een efficiĆ«nte manier voor de gebruiker ontsloten en bruikbaar wordt. Hiervoor maken we gebruik van apparatuur, sites en apps die voor iedereen gratis beschikbaar zijn.

Digitale samenwerkingsruimte
Deelnemers in groepsessies krijgen de beschikking over een beveiligde digitale samenwerkingsruimte in Basecamp waarin aanvullende informatie beschikbaar is en tussen de sessies door vragen kunnen worden gesteld.

Voorbeeld van een serie van vier workshops

Workshop 1
Na een voorstelrondje waarin persoonlijke ervaringen met social media met elkaar worden gedeeld, volgt een plenaire introductie waarin de mogelijkheden interactief worden gepresenteerd. Afhankelijk van de vaardigheden van de individuele deelnemers worden verdiepingslagen gemaakt. Aan het eind van de sessie worden de ervaringen gedeeld en afspraken gemaakt over de invulling van de tweede workshop. Ook worden er een aantal opdrachten meegegeven om in de tussenliggende periode aan te werken.

Workshop 2
De tweede workshop is het vervolg op de eerste en hierin gaan we dieper in op de mogelijkheden en kunnen bijvoorbeeld de mogelijkheden van netwerkanalyse worden behandeld. Definitieve inhoud is afhankelijk van de uitkomst van de eerste workshop.

Workshop 3
Individuele sessie van een uur voor elke deelnemer.

Workshop 4
Ervaringen delen, vervolgstappen, gezamenlijke afspraken, evaluatie.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en prijzen